Sisältöön »
Valitse kielifi
Avaa haku
Suomivalimo
 

Kasvu ja kehitys

Suomivalimolla on meneillään useita kehityshankkeita, joiden tavoitteena on parantaa merkittävästi mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä pohjoiseurooppalaisilla voimansiirto-, koneenrakennus- ja työkonelaitteiden valutuotemarkkinoilla kilpailukykyiseksi kumppaniksi asiakkaille kokoluokassa 200-5500 kg.

Hankkeiden toteuttamiseen on saatu tukea Euroopan aluekehitysrahastosta. Näitä hankkeita ovat mm. Kasvu ja kehitys Suomivalimossa sekä NewTechSuomivalimo.

Kasvu ja kehitys Suomivalimossa

Kasvu ja kehitys Suomivalimossa -hankeen tavoitteena on luoda Suomivalimolle hyvät edellytykset kehittyä ja kasvaa luotettavana, laadukkaana ja joustavana kumppanina, joka toimittaa valurautakomponentteja pieninä ja keskisuurina sarjoina. Yritys on tunnistanut markkinapotentiaalin niin Pohjois-Euroopassa kuin kotimaassakin. Hankkeen toimenpiteinä yritykseen kehittyy uudenlainen palveluliiketoiminnan malli, jonka avulla asiakasta pystytään palvelemaan kustannustehokkaammin valuratkaisuja ja verkostomaista liiketoimintamallia hyödyntäen. Hanke synnyttää yritykseen ja Ylä-Savon alueelle sellaista uutta osaamista, joka on suoraan hyödynnettävissä uudenlaisena palveluna nykyisille ja uusille asiakasryhmille.

NewTechSuomivalimo

NewTechSuomivalimo-hankkeen tavoitteena on parantaa merkittävästi mahdollisuuksia kehittyä ekotehokkaaksi, luotettavaksi, laadukkaaksi ja joustavaksi kumppaniksi.

 

eulogot.jpg

 
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää tuotteistamme ja palveluistamme, asiantuntijamme ovat palveluksessasi.

 

Joustava
rautavalujen
toimittaja

 

Suomivalimo Oy on keskisuurten rautavalujen toimittaja: luotettava, joustava ja paikallinen kumppani asiakkailleen.

Valimon tarjonta kattaa suunnitteluyhteistyön ja valumuotoilun sekä koneistuksen ja toimitusketjun hallinnan.

 
x