Sisältöön »
Valitse kielifi
Avaa haku
Suomivalimo
 

Vastuullisuus

Whistleblowing-ilmoituskanava

Suomivalimolla on käytössä Whistleblowing-ilmoituskanava. Kanava on työkalu liiketoimintamme vastuullisuuden ja avoimen ilmapiirin ylläpidossa, sekä keino tunnistaa toimintamme epäkohtia ja kehittää niitä.

Ilmoituskanavan kautta organisaatiomme sidosryhmät kuten työntekijät, asiakkaat, yhteistyökumppanit ja toimittajat voivat nimettömästi ilmoittaa vakavan väärinkäytöksen epäilystä kuten esim. lahjonta, lainsäädännön rikkomus, ihmisoikeusrikkomus, aseman väärinkäytös tai muu epäeettinen toiminta. Ilmoitukset on aina tehtävä vilpittömin mielin ja rehellisesti.

Ilmoituskanavan alusta on salattu ja salasanasuojattu. Kaikki ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti ja halutessaan nimettömän ilmoittajan identiteetti säilyy tunnistamattomana. Palvelussa lähetetyt ilmoitukset ovat Suomivalimon Whistleblowing-tiimin jäsenten ja tarvittaessa muiden valittujen henkilöiden luettavissa.

Seitsemän päivän kuluessa ilmoittaja saa vastaanottokuittauksen sekä ID:n ja salasanan, joiden avulla voi kirjautua uudelleen palveluun, täydentää jätettyä ilmoitusta ja lukea vastaukset tai käsittelijöiden lisätietopyynnöt. Palaute tehtyyn ilmoitukseen annetaan viimeistään kolmen kuukauden kuluttua ilmoituksen jättämisestä.

Kun tapaus on loppuun käsitelty tai siihen liittyviä tietoja ei enää tarvita, henkilöihin liittyvät tiedot tai tunnistetiedot poistetaan.

Ilmoita väärinkäytöksestä »

 
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisää tuotteistamme ja palveluistamme, asiantuntijamme ovat palveluksessasi.

 

Joustava
rautavalujen
toimittaja

 

Suomivalimo Oy on keskisuurten rautavalujen toimittaja: luotettava, joustava ja paikallinen kumppani asiakkailleen.

Valimon tarjonta kattaa suunnitteluyhteistyön ja valumuotoilun sekä koneistuksen ja toimitusketjun hallinnan.

 
x