suomi-valimo-0363-preview.jpg
 

Avoimet työpaikat

 
 

Työnjohtaja

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kunnossapidon työnjohdosta kiinnostunutta henkilöä. Kunnossapidon työnjohtajan vastuulla on varmistaa koneiden ja laitteiden käytettävyyden osalta sujuva ja häiriötön tuotanto. Työtehtävät vaihtelevat ihmisten johtamisesta, ohjaamisesta ja resursoinnista aina yksittäisten teknisten häiriöiden ratkomiseen ja kunnossapidon hankintoihin. Kunnossapidon tiimissä toimii noin 10 työntekijää.

Odotamme hakijalta kokemusta ja kiinnostusta laitoshuoltoon, teknisen alan koulutusta, hyviä esimiestaitoja sekä jämäkkää ja joustavaa työotetta. Eduksi katsotaan monipuolinen osaaminen käytännön työstä sekä sähköalan koulutus, mutta tämä ei ole välttämätön.


Sähköasentaja

Haemme sähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskennellään valimon tuotannon kunnossapidossa korjaus-, huolto- ja asennustöissä. Edellytämme sähköasentajan tehtävään soveltuvaa koulutusta sähköalalta. Yli vuoden työkokemus on eduksi. Odotamme hakijalta jämäkkää, joustavaa ja itsenäistä työotetta sekä kykyä työskennellä myös ryhmässä.


Kunnossapitoasentaja

Haemme kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu monipuoliset tuotannon laitteiden kunnossapitotehtävät. Odotamme hakijalta ahkeraa, itsenäistä, yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista työotetta. Eduksi katsotaan monipuolinen kokemus ja osaaminen kunnossapidosta sekä tekninen ammatillinen koulutus, mutta se ei ole välttämätön.


Valitsemme työnjohtajan, sähköasentajan ja kunnossapitoasentajan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae tehtävään pian jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 31.1.2020.

Työt alkavat 1/2020 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Tuotantopäällikkö Ilkka Joenaho, p. 050 469 8054, ilkka.joenaho@suomivalimo.fi

Kunnossapidon tj Jarmo Toskala, p. 050 469 8072, jarmo.toskala@suomivalimo.fi

Hae rautaisten ammattilaisten joukkoon täyttämällä Avoin hakemus